Cake by fari

Almás diós fánkok

Hozzávalók :

  • 170 g liszt
  • 25 g kakaópor
  • sütőpor
  • szódabikarbóna
  • 2 teáskanál fahéj
  • 1 dl tej
  • 25 g dió ( őrölt vagy egészben is jó )
  • 100 g cukor
  • 4-5 evőkanál olaj
  • 1 db tojás
  • 1 db alma lereszelt héja

 

Elkészítés : 

  1. A tojást a tejet és az olajat egy tálba öntjük majd összekeverjük .
  2. Hozzáadjuk a cukrot az almát és a diót , és eldolgozzuk benne . 
  3. Következő lépésként a száraz Hozzávalók kerülnek bele és az egészet elkeverjük . Ha túl sűrű lenne a tészta akkor még egy kis tejet adhatunk hozzá . 
  4. A sütőt előmelegítjük 175 fokra . A fánksütő formát kikenjük vajjal majd adagolhatjuk is bele . 20 -25 percig sütjük és végén étcsokis bevonattal valamint dióval tálaljuk .

Ha nem szeretnél lemaradni a további tartalmakról akkor íratkozz fel  a hírlevélre  a jobb oldali sávban található "Blogkövetés " ablaknál . 

Instagrammon   és  Facebookon is megtaláltok ahol további tartalmakat is találtok .

Ha tetszett a mai bejegyzésem , akkor oszd meg a lent található gombok segítségével , köszönöm :)

Legyen szép napotok !

Sziasztok

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!