Cake by fari

Raffaello palacsinta


Most sem fogom meghazudtolni magam , így hát megint egy hizlaló édességgel kapcsolatos desszertet hoztam nektek . Igazi kalóriabomba , szóval egy hónapban maximum 1-2 két alkalommal ajánlott a fogyasztása, ugyanis könnyen függőséget okoz . De ha éppen bűnözős napot tartunk és egy kicsit megengedőbbek vagyunk magunkkal szemben akkor mindenképp ezzel kell kezdődnie a reggelnek . Na de lássuk is azt a receptet . 


Hozzávalók a palacsinta tésztához : 

  • 3 evőkanál olaj

  • 3/4 bögre ásványvíz

  • 3/4 bögre tej

  • 3/4 bögre liszt

  • 1 tojás

  • 2 evőkanál cukor

Hozzávalók a krémhez :

  • 1 csomag vaníliás pudingpor

  • 5 evőkanál cukor

  • 500 ml tej

  • 1 teáskanál vanília aroma

  • 80 g kókuszreszelék

  • 3 evőkanál mascarpone


Elkészítés : 

  • A palacsinta tészta hozzávalót csomómentesre keverjük .

  • A serpenyőt enyhén kiolajozzuk , és gyönyörű aranybarnára sütjük őket .

  • A krémhez a pudingport a csomagoláson leírtak szerint elkészítjük , majd még melegen hozzáadjuk a kókuszreszeléket valamint a mascarpone-t .

  • Megkenjük a palacsintákat egy adag krémmel ….. szerintem nem kell folytatnom , úgyis tudjátok a továbbiakat 😀 ( feltekerjük stb .. )

  • A külsejét még megszórjuk egy kis kókuszreszelékkel valamint Raffaello-val és már ehetjük is . 

Ha nem szeretnél lemaradni a további tartalmakról akkor íratkozz fel  a hírlevélre  a jobb oldali sávban található "Blogkövetés " ablaknál . 

Instagrammon   és  Facebookon is megtaláltok ahol további tartalmakat is találtok .

Ha tetszett a mai bejegyzésem , akkor oszd meg a lent található gombok segítségével , köszönöm :)

Legyen szép napotok !

Sziasztok

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!