Amióta elkezdtem sütni , mindig is egy ilyen torta megalkotásáról álmodoztam . Annyira megtetszett ez a kekszes borítás , szinte mintha csak azért lenne ott ,védje a benne rejtőző krémet, vagy talán, hogy engedélyezze számunkra a hibázást, ugyanis velem is megesett, hogy a krém túl lágy lett, és szétterült a tányéron. De semmi baj,… Tovább »
Sütés nélküli epres túrótorta
Amióta elkezdtem sütni , mindig is egy ilyen torta megalkotásáról álmodoztam . Annyira megtetszett ez a kekszes borítás , szinte mintha csak azért lenne ott ,védje a benne rejtőző krémet, vagy talán, hogy engedélyezze számunkra a hibázást, ugyanis velem is megesett, hogy a krém túl lágy lett, és szétterült a tányéron. De semmi baj,… Tovább »

Sziasztok ! Újra itt vagyok 🙂 Tudom régóta nem volt recept , de az elmúlt hetek egy kicsit húzósak voltak mivel egy elég komoly lépés előtt álltam . Elköltöztem otthonról , egy teljesen új városba , megyébe , messze az összes általam megszokott dologtól és mostantól egyedül kell boldogulni , de szerencsére nem vagyok…
Sziasztok ! Üdv ismét a blogomon . Végre visszatértem . A hosszú távollétemnek az oka , pedig nem más volt mint az egyetem . Rengeteg zh , beadandó keserítette meg az életemet , így közben nem igazán volt időm új recepteket alkotni vagy bármi másra , kb örültem ha pihenhettem . Ez a fejezet nem…
Elkezdődött az eperszezon ! Felvetődhet bennünk a kérdés mit is kezdjünk a rengeteg eperrel . Nos , készítsünk belőle epres triflet . A világ egyik legegyszerűbb desszertje, mivel csak piskóta , egy főzött krém , tejszínhab , valamint egy ropogós réteg alkotja ezt a csodát . Nem igényel sütést , ugyanis használhatunk akár bolti…
Lassan itt az eperszezon , így elő kell hozakodni a rengeteg “epres” recepttel . Nálam az első a sorban ez a sajttorta aminek a receptjével már elég régóta kísérletezek de végre sikerült . Mindig vagy túl lágy volt , vagy megégett a teteje de végre itt van a maga csábító valójában . Csodás eper ,…