Szerintem ha most random megkérdeznék valakit melyik krémes a kedvence , 100 % hogy a sima vagy francia krémest mondaná . Nem feltétlenül kell leragadni ennél a két változatnál , csak néhány hozzávaló vagy egy kis leleményesség kell és máris egy kicsit izgalmasabb dolgot hoztunk ki alap krémes koncepcióból . Én úgy gondolom , semmi… Tovább »
Néhány tipp , hogyan turbózd fel az egyszerű por krémest !
Szerintem ha most random megkérdeznék valakit melyik krémes a kedvence , 100 % hogy a sima vagy francia krémest mondaná . Nem feltétlenül kell leragadni ennél a két változatnál , csak néhány hozzávaló vagy egy kis leleményesség kell és máris egy kicsit izgalmasabb dolgot hoztunk ki alap krémes koncepcióból . Én úgy gondolom , semmi… Tovább »

Gyerekkoromban a rizsfelfújt mindig jutalomnak számított . Anyum mindig csak különleges alkalmakkor készítette , szülinap , névnap , stb . Viszont most már én készítem ezt a csodás édességet , és mondhatni igazi érzelmi szálak fűznek hozzá . Számomra mindig is a boldogság jelképe volt ez a süti , amikor ezt kaptam akkor tudtam…
Ezerrel tombol a nyár , viszont muszáj valahogy hidratálni a szervezetünket . Miért ne tehetnénk meg ezt a hűsítő levessel , ami annyira hívogató , hogy képtelenség ellenállni neki . Mikor megalkottam ezt a receptet , valahogy képtelen voltam eldönteni , hogy most turmixként vagy levesként kerüljön fel a blogra, mivel valahogy mindkét kategóriába beleillik…
Az elmúlt években elég nagy trend lett , hogy szinte minden retro vagy nem retro édességet tortává vagy bármi más sütivé alakítsanak az emberek . Ez nem volt másképp a mákos gubával sem , ugyanis valaki , nem tudom ki , kitalálta , hogy nagyon kreatív ötlet lenne ebből egy szuper tortát alkotni . Nos…
”Ricsikém , csinálj nekem valami nagyon finom citromos tortát ”, mondta nagyim . Erre én persze , megcsinálom , közben pedig gondolkodtam , hogy ugye tavaly is citromos tortát kapott tőlem , így mivel dobhatnám fel a mostanit . A túró és a citrom ugye régi jó barátok , ezért eszembe jutott , hogy készítenék…