Cake by fari

Sütés nélküli Schoko bons sajttorta

  Egy igazán nehéz hét után kifejezetten jól esik valami kényeztető édesség , szerintem nem csak én vagyok így vele . Nincs is jobb dolog annál  mint tudni  , hogy  ez  a csoda otthon van , és csak arra vár hogy felfaljuk , jaj bocsánat , helyesbítek , hogy **megegyük ** . Ha a fehér… Tovább »

Karamellszósz

Mióta megalkottam a Kinder Maxi King tortámat, azóta kapom az üzeneteket , hogy segítsek nektek a karamell elkészítésében mert komplikált, fokozott figyelmet igényel és egyszerűen fárasztó  . Igen sajnos ez így van és elismerem nekem sincs mindig kedvem saját szószt készíteni ,így hát gyakran használok bolti karamellszószt de olykor olykor ráveszem magam . Sokáig kísérleteztem… Tovább »

Raffaello palacsinta

Most sem fogom meghazudtolni magam , így hát megint egy hizlaló édességgel kapcsolatos desszertet hoztam nektek . Igazi kalóriabomba , szóval egy hónapban maximum 1-2 két alkalommal ajánlott a fogyasztása, ugyanis könnyen függőséget okoz . De ha éppen bűnözős napot tartunk és egy kicsit megengedőbbek vagyunk magunkkal szemben akkor mindenképp ezzel kell kezdődnie a reggelnek… Tovább »

Pöttyös Túró Rudi torta

”Ricsikém , csinálj nekem valami nagyon finom citromos tortát ”, mondta nagyim . Erre én persze , megcsinálom , közben pedig gondolkodtam , hogy ugye tavaly is citromos tortát kapott tőlem , így mivel dobhatnám fel a mostanit . A túró és a citrom ugye régi jó barátok , ezért eszembe jutott , hogy készítenék… Tovább »

Ricottás lepény

Minden ember életében akadnak időszakok amikor egy adott ételre vagy hozzávalóra rákattan , és nálam ez most a túró , úgy tűnik , hogy én most élem a túró korszakomat . Rengeteg formáját szeretem , például körözöttként, tortában , krémben vagy krémtúróként de a legjobbat csak mostanra találtam meg . Számomra lepény formájában a legfinomabb… Tovább »

Lichis tiramisu

A tiramisu számomra , ”’AZ ÉDESSÉG” , nincs semmi más amit szívesebben ennék amikor szomorú vagyok vagy ha örömködni támad kedvem . Viszont már régóta keresem a tökéletes krém variációt hozzá , és úgy egy fél éve meg is találtam . Ez igazából olasz eredetű dolog , de ők ugye tojásokat és mascarponet használnak a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!