Szerintem ha most random megkérdeznék valakit melyik krémes a kedvence , 100 % hogy a sima vagy francia krémest mondaná . Nem feltétlenül kell leragadni ennél a két változatnál , csak néhány hozzávaló vagy egy kis leleményesség kell és máris egy kicsit izgalmasabb dolgot hoztunk ki alap krémes koncepcióból . Én úgy gondolom , semmi… Tovább »
Néhány tipp , hogyan turbózd fel az egyszerű por krémest !
Szerintem ha most random megkérdeznék valakit melyik krémes a kedvence , 100 % hogy a sima vagy francia krémest mondaná . Nem feltétlenül kell leragadni ennél a két változatnál , csak néhány hozzávaló vagy egy kis leleményesség kell és máris egy kicsit izgalmasabb dolgot hoztunk ki alap krémes koncepcióból . Én úgy gondolom , semmi… Tovább »

Egy igazán nehéz hét után kifejezetten jól esik valami kényeztető édesség , szerintem nem csak én vagyok így vele . Nincs is jobb dolog annál mint tudni , hogy ez a csoda otthon van , és csak arra vár hogy felfaljuk , jaj bocsánat , helyesbítek , hogy **megegyük ** . Ha a fehér…
Sziasztok ! Újra itt vagyok 🙂 Tudom régóta nem volt recept , de az elmúlt hetek egy kicsit húzósak voltak mivel egy elég komoly lépés előtt álltam . Elköltöztem otthonról , egy teljesen új városba , megyébe , messze az összes általam megszokott dologtól és mostantól egyedül kell boldogulni , de szerencsére nem vagyok…
Nos az én hódolatom az olasz konyha felé egyáltalán nem kamu vagy ámítás , hanem igaz szerelem . Ezt talán látszik abból is , hogy hányszor készítek tiramisut , pizzát vagy akár tészta ételeket . Egyszerűen imádom már magát a kultúrát is, és hát az életeiket hagyjuk is , attól végem van . Ez…
Az elmúlt években elég nagy trend lett , hogy szinte minden retro vagy nem retro édességet tortává vagy bármi más sütivé alakítsanak az emberek . Ez nem volt másképp a mákos gubával sem , ugyanis valaki , nem tudom ki , kitalálta , hogy nagyon kreatív ötlet lenne ebből egy szuper tortát alkotni . Nos…